Kjøtt Wag.JPG

God mat er vår lidenskap

Vi skreddersyr alle våre menyer etter ønske og behov


OM OSS PÅ MATFABRIKKEN

 

Vi er opptatt av gode og sesongriktige råvarer, rustikk og god mat. Nok mat, enkel og jordnær behandling av råvaren. Vi er lidenskapelig opptatt av mat og holder oss oppdatert innenfor mattrender, men lager gjerne klassikere med egen og oppdatert vri. Vi tilbyr ærlig mat til riktig pris.

 

lunsjer og enklere retter

Her lager vi spennende og hjemmelagde lunsj retter hvor alt er laget fra bunnen. Vi tilbyr også ferdige gryteretter og lignende som for eksempel kan tas med på hytta. Dette er den perfekte løsningen for deg som ønsker å servere noe godt uten for mye jobb.

Sharing og tapas

Her tilbyr vi ferdige retter som leveres varme og klar til servering. Maten blir lagt opp på fat og i skåler – klar til å settes på bordet. Passer fint for små og store selskaper der man ønsker en litt mer avslappet stemning. Maten kan enten bli hentet her eller kjørt ut av oss.

3-4-5 retter

Her kommer vi med restaurant mat rett hjem til deg.  Vi organiserer, serverer og sørger for at kvelden blir fullkommen uten at det blir noe arbeid på kjøkkenet for deg som vert eller vertinne.  En bra løsning for små og store selskaper, bryllup, jubileer og annen festivitas.