tartar.JPG

Kokk på stedet

Noen ganger er en kokk på stedet den aller beste måten å nyte et måltid når man skal markere en viktig hendelse i livet.

3-4-5 rettere med kokk på stedet 


Julemeny

Bakt torsk med røkt rogn, sprø knutekål, spinatpure og brunet smør.

Epleglasert iberico gris med jordskokk krem, trøffel, rosettkål, traktkantarellpotet og sennepssjy.

Multer med brunost is, granola og oxalis

Foretter

Potetvaffel pepperotkrem løyrom løk

Sukkersaltet lettbakt laks med eggekrem, urte emulsjon, rug og dill

Stekte kamskjell med sellerikrem, Atlantic Caviar, kamskjellsaus, urteolje og urt

Nordisk røkt og grillet oksetartar med løk emulsjon, vaktel egg og sprø løk


Hovedretter

Pannestekt torsk, grillet kål, potetkrem, sprø topping og  kylling og sherrysjy

Bakt kveite med stekt blomkål pure, fenikkel salat og pepperot saus

Entrecote, jordskokk, potet, rosettkål og portvins sjy

48 timers Høyrygg av okse, saltbakt sellerirotkrem, harricotes vertes, sopp og sjy

Braisert Iberico nakke med kremet savoy kål, potet og madagaskar pepper og soya sjy


Desserter

Saltkaramell sjokoladecreameaux med brent hvit sjokolade og tindved gel

Multer med brunost is, granola og oxalis urt

Rømme is med solbær, einebærsjokolade og myntekarse