IMG_4642.jpg

Kokk på stedet

Noen ganger er en kokk på stedet den aller beste måten å nyte et måltid når man skal markere en viktig hendelse i livet.

3-4-5 rettere med kokk på stedet 


Foretter

Potetvaffel pepperotkrem løyrom løk

Sukkersaltet lettbakt laks med eggekrem, urte emulsjon, rug og dill

Stekte kamskjell med sellerikrem, lakserogn, kamskjellsaus, urteolje og urt

Nordisk røkt og grillet oksetartar med løk emulsjon, vaktel egg og sprø løk


Hovedretter

Pannestekt skrei, grillet kål, potetkrem, sprø topping og  kylling og sherrysjy

Bakt kveite med stekt blomkål pure, fenikkel salat og pepperot saus

Entrecote, jordskokk, potet, rosettkål og hollandaise

48 timers Høyrygg av okse, saltbakt sellerirotkrem, harricotes vertes, sopp og sjy

Braisert svinenakke med råmarinert kål, potetsalat og eplesjy


Desserter

Saltkaramell sjokoladecreameaux med brent hvit sjokolade og pasjonsfrukt

Friske bær med sitronkrem, crumble, bringebær gel og yoghurt espuma