Om oss.docx.JPG

Om oss

Om oss på Matfabrikken

 
 

Kokker
 Alexandre & Morten

 

OM OSS PÅ MATFABRIKKEN

Jacques Alexandre Bremer

Alexandre har gått hotellfagskole i Sveits, vært lærling på Le Canard og jobbet senere på Feinschmeker. Han er halvt fransk og elsker franske tradisjoner. I tillegg har han hatt tre sesonger på Solsiden Restaurant, reist på inspirasjonstur til Asia, Australia og New Zealand. I fem år var han kjøkkensjef hos Brasserie Mats & Martin. Han har så vert kjøkkensjef på Kulinariskakademi de siste 5 årene før han kastet seg ut i matfabrikken eventyret.

Morten Arhei Knudsen

Morten er oppvokst i Oslo/Bærum, startet å jobbe i fiskebutikk før han gikk læretiden på Rust restaurant.
Han har blant annet jobbet som sous chef på restaurant Central i 1 år, så sous chef på cafe Møllhausen i 5år. Han ble så kjøkkensjef på brasserie Mats og Martin i 8 år før han kastet seg ut i matfabrikken eventyret.

 

Ledelse
 Alexandre & Morten